Noutati

O perspectivă europeană asupra evaluării clădiriilor verzi

Acasa Noutati Publicat pe 11.06.2022
O perspectivă europeană asupra evaluării clădiriilor verzi

Suntem foarte mândri de participarea colegei noastre Dana Adina Ababei la UPAV (Uniunea Panamericană a Asociațiilor de Evaluare) și la cel de-al doilea Congres Mondial de Evaluare care a avut loc în luna iunie 2022, unde a susţinut o prezenare cu tema „O perspectivă europeană asupra evaluării clădiriilor verzi”.

Ea a reprezentat România, dar şi pe colegii ei de la ANEVAR și CMF CONSULTING, în fața a aproximativ 500 de participanți din 26 de țări printre vorbitorii de top ca: doamna Sandra K. Adomatis – Vicepreședinte al Institutului de Evaluare, Dl Nick Talbot - CEO al Consiliului pentru Standardele Internaţionale de Evaluare (IVSC), domnul Johnnie White -CEO al Societății Americane a Evaluatorilor, domnul Amarilio Mattos – Președintele Institutului Brazilian de Evaluări și Expertiză Inginerie și domnul Mohamad Khord Al-Dah – Director Departamentul de terenuri din Dubai.

Trofeul primit arată frumusețea florii naționale din Costa Rica - Guaria Morada care ne invită pe toți să vizităm această țară uimitoare și foarte prietenoasă.